Sponsoren

We zijn heel erg trots op onze sponsoren die het mede mogelijk maken om junior dames en nieuweling meisjes van team RDE te ondersteunen bij onze activiteiten, kledingaankoop en wedstrijdbegeleiding.

Graag nodigen we bedrijven uit om hiermee te helpen.

Vragen? neem contact met ons op via het contactformulier of rechtstreeks via info@teamrde.nl

Hoofdsponsoren

Timmerman Transport is in 1920 opgericht in Staphorst. In de loop der jaren heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot een middelgroot distributiebedrijf dat internationaal opereert.

Als u eenvoudig en snel uw tuinbouwartikelen geleverd wilt hebben bent u bij AMEVO op het juiste adres. Al sinds onze oprichting in het jaar 2000 is het ons doel geweest u op een snelle en makkelijke manier van dienst te zijn. In eerste instantie door onze overzichtelijke tuinbouwcatalogus, maar nu dus ook door middel van onze webshop. Wij bieden u een volledig pakket tuinbouwbenodigdheden dat we zoveel mogelijk op voorraad hebben in ons magazijn in Dronten. Als u op werkdagen voor 12:00 uur bij ons bestelt, heeft u de goederen mits voorradig, in Nederland de volgende dag en in België binnen maximaal 2 werkdagen in huis.

Hoolwerf Heiwerken is gespecialiseerd in trillingsvrije funderingssystemen. Constante innovatie in de vorm van nieuwe machines en technieken zorgen voor optimale dienstverlening. Voor Hoolwerf Heiwerken is een klus nooit te groot of te klein. We voeren onze werkzaamheden uit in kleine ruimtes en grote open vlaktes in heel Nederland! Met de juiste instelling, kennis én de nieuwste technieken zijn wij voor iedereen de juiste partner.

Subsponsoren

Heeft u problemen met uw boormachine of zit er een breuk in de kabel van uw haakse slijper? Dan kunt u terecht bij A. Jansen Onderhoud en Reparatie. Wij onderhouden en repareren elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterieel. Ook keuren wij elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterieel conform de normen NEN3140, NEN2484 en NEN2718. Onze opdrachtgevers zijn heel divers, namelijk bouwbedrijven, schilders, installatiebedrijven, hoveniers, scholen, zorginstellingen etc.

Dagelijks adviseert Spaces4you op het gebied van akoestiek, brandwerendheid en bouwkundige aansluitingen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van afbouw en inrichting. Samen met u kijken we op locatie en adviseren u ter plekke op basis van onze expertise over een zo effectief en creatief mogelijke indeling, die in alles aan uw wensen en eisen voldoet. Daarbij denken we in oplossingen zonder gebruik van onbegrijpelijk vakjargon.

Partners

BYE! Nutrition is voor en door duursporters gecreëerd. Wanneer de zon aan de hemel staat en de weilanden op hun groenst zijn ervaar je de natuur op zijn best. Daar houden wij van, puur natuur! Wij geloven in de beste prestaties, zonder chemische smaakstoffen. Daarom geeft BYE Nutrition je tijdens het sporten een energy boost op een verantwoordelijke manier.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de verkoop van industriële reinigingsmiddelen en Bike Care producten.

Donateurs

wil je donateur worden of RDE op één of andere manier ondersteunen? Neem contact op met ons en we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!