Testimonials

Voor mij was RdE een mooie opstap, ik kwam erbij eind categorie 5. Door alle trainingskampen werd ik steeds sterker en heb ik me enorm ontwikkeld. Waar ik bij de jeugd blij was als ik het peloton bij hield, reed ik als nieuweling en junior regelmatig naar het podium. Als junior mocht ik zelfs mee naar de wereldkampioenschappen in het Noorse Bergen en Innsbruck waar ik een nette 18e plaats behaalde.

Eva Jonkers, Belofte dame Team NextG

Team RDE is voor mij een hele leuke ervaring geweest. In de weekenden kunnen trainen met een groep meiden uit je eigen district en samen op trainingskampen gaan was heel erg leuk en motiverend. Ook de meerdaagse in Zweden rijden met het team was een super ervaring. Niet alleen de trainingskampen en trainingen waren super leuk bij RDE, ook kregen we vaak bij de training een workshop waar ik ook heel veel van heb geleerd. Als nieuweling meisje hield ik totaal niet van trainen, doordat je dan met meiden uit je eigen district kan trainen geeft het toch motivatie en krijg je er veel zin in.

Ik heb in de tussentijd veel stappen kunnen maken, van als nieuweling meisjes een beetje doen waar ik zin in had en niet zoveel trainen en vooral heel veel plezier maken, naar steeds serieuzer er mee bezig zijn. Waar ik als nieuweling meisje vaak op het podium stond maar niet veel won, heb ik bij de junioren toch veel wedstrijden kunnen winnen met als hoogtepunt natuurlijk het EK. Eerst reed ik altijd bij de zwaluwen in Almelo, nu rijd ik mijn 2e seizoen voor APB.

Ilse Pluimers, Junior dame Team APB

RdE heeft voor mij best veel betekend. Er zijn weinig teams waar de aandacht echt volledig naar dames gaat. Dat vind ik echt super leuk dat je gewoon met heel veel meiden uit je omgeving op trainingskampen, trainingsweekenden, wedstrijden en trainingen samen kunnen doen. Ik heb een super leuke tijd gehad en ook goed geleerd hoe is het is om in een team te rijden en samen te werken. Ook al zit je eigenlijk niet bij elkaar in hetzelfde team, door team RdE voelt het met normale wedstrijden ook altijd nog alsof je in hetzelfde team zit. Met RdE heb ik ook geleerd om langere duur ritjes te rijden. Dat deed ik nooit zoveel en RdE heeft me geholpen om dat verder te ontwikkelen en ook nog is met een super leuke groep waardoor de tijd ook snel voorbij gaat. Met team RdE ben je niet alleen teammaatjes, maar ook nog is goede vriendinnen van elkaar.

Sophie van Rooijen, Junior dame Team APB