Nieuwsberichten Team RDE

Winst voor anne in geldrop

Gister stonden Anne, Sanne V, Tamara, Eva, Sofie, Ilse en Sanne P aan de start in Geldrop voor weer een criterium. En wederom met goede resultaten!

JUNIOREN
Mooie wedstrijd vandaag waarin de RdE dames zich prima hebben laten zien. Anne en Eva zaten bij de juiste ontsnappingspoging en wisten samen met twee andere dames een gat te slaan met het peloton. Team RdE liet hier duidelijk zien dat we als team kunnen rijden en Tamara en Sanne hebben zichzelf opgeofferde door het peloton af te stoppen, waardoor de kopgroep met Eva en Anne seconde voor seconde uitliepen (4 dames weggereden met 2 RDE meiden). Nadat het peloton moet afsprinten ( Tamara word 6e en Sanne 13e) sprinten de laatste 4 meiden af voor de overwinning, Anne pakt een geweldige overwinning en Eva pakt de 3e plaats!

NIEUWELINGEN

Bij de nieuwelingen stonden Sofie, Ilse en Sanne aan de start. Helaas was Sofie betrokken bij een valpartij waarna ze met een hoop schaafwonden de koers heeft moeten verlaten. Ondanks de valpartijen wisten Ilse en Sanne de chaotische wedstrijd uit te rijden. Ilse pakt een 12e plek en Sanne een 15e plek! #TeamRDE