Nieuwsberichten Team RDE

RdE succesvol in stampersgat

Ook vandaag was het weer koers voor de meiden! Vandaag waren Megan, Sofie, Anouk, Rienke & Anne aan de beurt voor diverse criteriums in Stampersgat, Veldhoven en Kempen. En met succes!

Sofie verteld over haar wedstrijd in Stampersgat: 
Mijn voorbereiding voor de wedstrijd ging niet zo goed. Tijdens het inrijden gevallen en last van schaafwonden, maar de knop omgezet en vol voor de wedstrijd gegaan. De hele tijd voorin meegekoerst. Met de sprint zat ik goed en ging als derde door de laatste bocht heen. Nog even gewacht met aanzetten en er toen vol erlangs. Tot de finish doorgereden en 1e geworden!!! Met een paar fietslengtes voor op de rest! Op naar Tour de Himmelfahrt in Denenmarken volgende week!
Ook Anne wist een plek te veroveren op het podium, ze pakt een geweldige 3e plaats tussen de junioren!

Gp Groenegroep in Veldhoven:
Ook Rienke was vandaag in actie in Veldhoven, ze kende up & downs tijdens de wedstrijd en heeft veel geleerd vertelde ze; weer een mooie ervaring voor de volgende wedstrijd!

Criterium in Kempen: 
Megan en Anouk reden vandaag in Kempen, Megan verteld:
Vandaag heb ik de ronde van kempen gereden. Het was een criterium met een rondje van 1,4 km. Eerst kon ik nog bij het peleton blijven maar op ongeveer de helft lag ik er samen met onderandere Anouk eraf. Uiteindelijk ben ik van dat groepje nog 3e geworden met de eindsprint en Anouk heeft hem ook uitgereden!

Weer een super weekend voor de meiden! 1x & 1x #TeamRDE